Samsunlu Milli Sporcular Hırvatistan’dan Üç Madalya ile Döndü

AnasayfaGündem

Samsunlu Milli Sporcular Hırvatistan’dan Üç Madalya ile Döndü

Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü milli sporcuları, 11-14 Nisan 2024 tarihleri arasında Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde düzenlenen Croatia Valamar Junior Open 2023 Şampiyonası'nda üç bronz madalya kazandı.

Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı milli sporcuları, 11-14 Nisan 2024 tarihlerinde Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde gerçekleştirilen Croatia Valamar Junior Open 2023 Şampiyonası’ndan üç bronz madalya ile dönme başarısı gösterdi.

Bu önemli başarıya imza atan sporculardan Buğra Aktaş ve Mehmetcan Töremiş, çift erkekler kategorisinde bronz madalya alırken, karışık çiftlerde Sinem Yıldız ve Buğra Aktaş da aynı kategoride bronz madalya kazanarak Samsun’un gururu oldular.

Samsunlu Milli Sporcular Hırvatistan'dan Üç Madalya ile Döndü

Samsun Büyükşehir Belediyesi Badminton Takımı Antrenörü Yaşar Kaya, şampiyonadaki başarıları değerlendirirken, “Kulübümüzü, ilimizi ve ülkemizi altı sporcu ile temsil ettik. Zor maçlar sonucunda elde ettiğimiz başarılı sonuçlar, kulübümüzün Türkiye’deki liderliğini ve uluslararası arenada iddialı olduğumuzu gösteriyor. Bu sene yapılacak olan Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında da üst sıralarda yer almak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Ülkemize ve Samsun’umuza daha büyük başarılar yaşatacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu başarılar, Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün ve sporcularının uluslararası arenada elde ettiği başarıların bir devamı niteliğinde.