Ordu’da Mehmet Hilmi Güler Mazbatasını Aldı

AnasayfaGündem

Ordu’da Mehmet Hilmi Güler Mazbatasını Aldı

Paylaş

AK Parti’den yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Hilmi Güler, düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

İl Seçim Kurulu’nda gerçekleştirilen törenle başkanlık mazbatasını teslim alan Güler, Türkiye’nin demokratik olgunluğuna vurgu yaptı. Seçim sürecinin demokrasi şöleni şeklinde geçtiğini belirten Güler, bağımsız yargının gözetiminde, barış ve huzur içinde tamamlanan seçimlerin Türk demokrasisine güç kattığını ifade etti.

Güler, seçimlerin her aşamasında gösterilen namuslu ve ahlaklı davranışların sonucunda başarılı bir sonuç elde edildiğini dile getirerek, Ordu’daki teşkilat üyelerine ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. “Bizleri destekleyen de desteklemeyen de bizim için değerlidir. Oy veren vermeyen herkese eşit hizmet götüreceğiz.” diyerek, seçimin kaybedeni olmadığını, kazananın ise Ordu olduğunu belirtti.

Ordu'da Mehmet Hilmi Güler Mazbatasını Aldı

Başkan Güler, yeni dönemde Ordu’nun bambaşka bir noktaya taşınacağını ve herkese eşit hizmet sunmaya devam edileceğini ifade etti.

Tören, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, AK Parti İl Başkanı Selman Altaş, MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Güler, törenin ardından Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen kutlama programına katılarak, vatandaşlara teşekkürlerini sundu ve yeni dönem için taahhütlerini yineledi.

Güler’in konuşması, seçim sürecinin olgun ve barışçıl bir atmosferde tamamlandığına ve yerel yönetimlerdeki çalışmalarının Ordu’nun gelişimine büyük katkı sağlayacağına işaret etti. Yeni dönemde de Ordu’nun tüm kesimlerine adil ve eşit hizmet götürme sözü verdi.