Başkan Şerif Ün: Kavak Türkiye’de Örnek İlçe Olacak

AnasayfaGündem

Başkan Şerif Ün: Kavak Türkiye’de Örnek İlçe Olacak

Samsun'un Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, seçimler sonrası yaptığı ilk açıklamada, siyaseti bir kenara bırakıp hizmet odaklı çalışacaklarını belirterek, "Kavak'ı Türkiye'de parmakla gösterilen bir ilçe yapacağız" dedi.

Paylaş

Samsun’un Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası gerçekleştirdiği ilk mesai gününde belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Ün, 1 Nisan itibarıyla siyasetin sona erdiğini ve artık tamamen hizmet odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti. “Biz kimsenin ekmeğiyle oynamaya gelmedik, ekmek vermeye geldik” diyerek niyetlerinin hizmet olduğunu vurguladı.

Başkan Şerif Ün: Kavak Türkiye'de Örnek İlçe Olacak

Başkan Ün, Kavak’ın Türkiye’de parmakla gösterilen bir ilçe olması için çalışacaklarını ifade etti. Personelden gelen tüm istek ve taleplere açık olduklarını söyleyen Ün, ilçenin gelişimi için büyük bir aile olarak birlikte çalışacaklarını belirtti. “Kavak İlçemizi akıl ve etiğe dayalı bir anlayışla yöneteceğiz ve marka ilçe olmak için hep beraber özveriyle çalışacağız” dedi.

Etkinlikte belediye personeli kendilerini tanıtırken, müdür ve amirler yeni dönemin hayırlı olması ve başarılı bir görev süresi geçirilmesi temennilerinde bulundular. Başkan Ün’e çiçek takdim edilirken, Ün tüm personele teşekkürlerini iletti ve ilçenin gelişimi için ortak çalışma sözü verdi.