Kamyonet Devrildi Ölü Ve Yaralılar Var!

AnasayfaGündem

Kamyonet Devrildi Ölü Ve Yaralılar Var!

Sivas'ın Eski Boğazkesen köyü yakınlarında, kereste yüklü kamyonetin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Jandarma ve sağlık ekipleri olay yerinde.

Paylaş

Sivas’ın Eski Boğazkesen köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir kereste yüklü kamyonet devrildi. 35 yaşındaki sürücü H.D. yönetimindeki 58 BC 069 plakalı kamyonetin devrilmesi sonucu sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, bölgeden geçen diğer sürücüler tarafından fark edilerek yetkililere haber verildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ayrıca A.R.A. (59) ve M.A. (60) isimli iki kişi yaralandı. Yaralılar, hemen Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın nedenine ilişkin inceleme başlatıldı. Jandarma ekipleri, kazanın oluşum nedenlerini ve sorumlulukları belirlemek için detaylı bir soruşturma yürütüyor. Yetkililer, sürücüleri aşırı yük ve hız konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı.