Dönüş Çilesi Başladı

AnasayfaGündem

Dönüş Çilesi Başladı

Trabzon'da Ramazan Bayramı'nın son gününde, şehirlerarası otobüs terminalinde yoğun bir kalabalık yaşandı. Terminalde uzun kuyruklar oluşurken, tatilini tamamlayıp dönen vatandaşlar, sevdikleriyle vedalaştı. Trafikteki yoğunluk, özellikle hafta sonu ve üniversite öğrencilerinin okullarına dönüşüyle arttı.

Paylaş

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yoğun bir kalabalık oluştu. Tatil boyunca seyahat eden vatandaşların dönüşlerinin başlamasıyla birlikte, terminalde hareketlilik gözlendi. Bayram tatilinin son gününde terminalde uzun kuyruklar oluşurken, yeniden yola çıkmaya hazırlanan vatandaşlar yakınları tarafından uğurlandı.

Dönüş Çilesi Başladı

Otobüs şoförü Yusuf Taşlı, İzmir’e gitmek üzere olduğunu belirterek, yoğunluğun arttığını ve güvenli bir yolculuk geçirmeye çalıştıklarını ifade etti. Tatilin son günü ve hafta sonu olması nedeniyle üniversite öğrencilerinin okullarına dönüşüyle birlikte terminalde ve yollarda yoğunluk yaşandığını dile getirdi.

Trafikteki yoğunluğa dikkat çeken Emrah Kartal, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak, “Geç olsun güç olmasın” dedi. Üniversite öğrencisi Miray Rumeysa Genç ise, bayram tatili için memleketine gittiğini ve okula dönmek için Trabzon’a geri döndüğünü belirtti.

Ramazan Bayramı çerçevesinde uygulanan resmi tatilin bu gece sona ereceği hatırlatıldı.