MHP Havza’da Bayram Coşkusu

AnasayfaGündem

MHP Havza’da Bayram Coşkusu

Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Havza İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir bayramlaşma programı düzenledi. MHP’nin Havza İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen etkinlikte, siyasi ve toplumsal birlik mesajları verildi.

MHP Havza'da Bayram Coşkusu

Etkinliğe, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ve Ülkü Ocakları Havza İlçe Başkanı Yasin Köz başta olmak üzere çok sayıda parti üyesi katılım gösterdi.

Murat İkiz, seçimlerde gösterilen birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, Havza’nın ekonomik gelişimi için Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve 5 yıldızlı oteller üzerinde yoğunlaşacaklarını ifade etti. İkiz, bu projelerle ilçenin kalkınmasına ve istihdam artışına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

İbrahim Yüksel, bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu vurgulayarak, Havza’nın bu birliktelik sayesinde başarıya ulaştığını söyledi. Yüksel, Belediye Başkanı Murat İkiz öncülüğünde ilçe başkanları ve yönetimleriyle hizmet ve icraat odaklı bir döneme girileceğini dile getirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı da katılımcılara bayram tebriklerini iletti ve birlik, beraberlik mesajlarını yineledi. Kurkmazlı, bu birlikteliğin devam etmesi temennisinde bulundu.

MHP Havza İlçe Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programı, siyasi temsilcilerin ilçenin geleceğine yönelik olumlu ve umut verici mesajlarıyla son buldu.