İmamoğlu Trabzon’da Hemşehrilerine Seslendi

AnasayfaGündem

İmamoğlu Trabzon’da Hemşehrilerine Seslendi

Esenlik ve birlik mesajları veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon'daki köy ziyaretlerinde, insanların partiler üstü bir bakış açısıyla hareket etmeleri gerektiğini belirtti. İmamoğlu, doğduğu köyde yaptığı konuşmada, her türlü destek için hazır olduğunu ifade ederek, milletin iyiliğinin her şeyden önemli olduğunu vurguladı.

Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle doğup büyüdüğü Trabzon’un köylerine duygusal bir ziyaret gerçekleştirdi. İmamoğlu, Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Salacık Köyü ve doğduğu Cevizli Köyü’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, hem aile büyüklerine saygısını gösterdi hem de hemşehrileriyle bayramlaştı.

İmamoğlu Trabzon'da Hemşehrilerine Seslendi

Bayramlaşma ve Mezar Ziyaretleri

İmamoğlu, eşi ve çocuklarıyla birlikte ilk olarak aile kabristanını ziyaret ederek dua etti. Bu anlamlı ziyaretin ardından köy meydanında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Geleneksel davul-zurna eşliğinde oynanan horonla köylülerini coşturan İmamoğlu, köy meydanında yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

İmamoğlu Trabzon'da Hemşehrilerine Seslendi

“Partiler Detaydır, Esas Olan Milletin İyiliğidir”

Doğduğu köydeki konuşmasında İmamoğlu, siyasi ayrım gözetmeksizin herkes için çalışmaya hazır olduğunu belirtti. Partisel ayrım yapmadan, herkes için kapısının açık olduğunu vurgulayan İmamoğlu, milletin iyiliğinin partilerin üstünde olduğunu ifade etti. Trabzon’dan hangi belediye başkanı olursa olsun, kendisine başvurduğunda, elinden gelen desteği sunacağını söyledi.

“İnsanların İyiliği İçin Dua Ediyorum”

Kendisini doğup büyüdüğü topraklara borçlu hissettiğini belirten İmamoğlu, köyünün ve Trabzon’un daha iyi yerlere gelmesi için dua ettiğini söyledi. İmamoğlu, partilerin ve siyasi görüşlerin ötesinde, birlik ve beraberlik içinde hizmet etmenin önemine vurgu yaptı.

Aile Ziyaretleri ve Cuma Namazı

Bayramlaşma programının ardından İmamoğlu, 97 yaşındaki anneannesini ziyaret etti ve ondan hayır duası aldı. Daha sonra Söğütlü Ulu Camii’nde cuma namazını kıldı. İmamoğlu, namazın ardından Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.