Esenyurt’ta Korkunç Olay: Genç Kız 30. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

AnasayfaGündem

Esenyurt’ta Korkunç Olay: Genç Kız 30. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana gelen talihsiz olay, bir genç kızın yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı. Dilara K. (24) adlı genç kız, gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yaşadığı 39 katlı binanın 30. katından düşerek, sitenin avlusunda hayatını kaybetti.

Paylaş

Olay, Dilara K.’nin kız kardeşi tarafından fark edilerek site güvenliğine bildirildi. Güvenlik görevlileri ve çevre sakinleri, genç kızın cansız bedenini sitenin avlusunda buldu. Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Esenyurt'ta Korkunç Olay

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede Dilara K.’nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak, olay yeri inceleme ekiplerinin dairede ve sitede detaylı incelemeler yapmasını sağladı.

Cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında, Dilara K.’nin kardeşi ve olay sırasında dairede olduğu iddia edilen bir kız arkadaşı, cinayet şüphesiyle gözaltına alındı. Dilara K.’nin bedeni, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Morgu’na nakledildi. Bu acı olayın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.