Mesut Özil: Atın Üstündeki Ya Türktür Ya Yüktür

AnasayfaGündem

Mesut Özil: Atın Üstündeki Ya Türktür Ya Yüktür

Mesut Özil, futbolu bıraktıktan sonra yeni bir imajla karşımızda: Kaslı vücut yapısı ve at üzerindeki karizmatik pozlarıyla dikkat çeken Özil, "Atın üzerindeki Türk değilse yüktür" notuyla kültürel bir dokunuş da eklediği paylaşımıyla hayranlarını etkilemeye devam ediyor.

Paylaş

Geçtiğimiz yıl futbol kariyerini noktalayan dünya yıldızı Mesut Özil, yeni yaşam tarzıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Futbolu bıraktıktan sonra bir süre kameralardan uzak kalan Özil, son dönemde vücut geliştirme çalışmalarıyla gündeme geldi.

Futbol sahalarındaki zayıf ve narin görüntüsünün aksine, sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarda çok daha kaslı ve güçlü bir vücut yapısıyla gözler önüne serdi. Özil, bu yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı ve takdir topladı.

Özil, son olarak sosyal medya hesabından bir at üzerinde çekilmiş fotoğrafını paylaştı ve altına “Atın üzerindeki Türk değilse yüktür” notunu düştü. Bu paylaşımıyla da hem fiziksel hem de kültürel bir mesaj veren Özil, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak popülerliğini sürdürdüğünü kanıtladı.