Eynesil’de İftar Programı Düzenlendi

AnasayfaYaşam

Eynesil’de İftar Programı Düzenlendi

Eynesil'de İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği'nin düzenlediği geleneksel iftar programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp dualarla sona erdi. Dernek Başkanı ve yerel yöneticilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda katılımcı, bu anlamlı etkinlikte bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Paylaş

Giresun’un Eynesil ilçesinde, İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği tarafından düzenlenen iftar programı, bu yıl 11. kez katılımcıları bir araya getirdi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, iftar yemeğinin ardından edilen dualarla manevi bir atmosfere büründü.

Eynesil

Dernek Başkanı Ramazan Öztürk, programda yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği pekiştirdiğine vurgu yaptı. Eynesil Belediye Başkanı Barış Güdük, Ören Belde Belediye Başkanı Soner Erkan, ilçenin eğitim ve sosyal yaşamına katkı sunan okul mensupları, mezunlar ve diğer davetlilerin katılımıyla gerçekleşen iftar, topluluk içindeki dayanışmayı ve maneviyatı güçlendiren bir etkinlik olarak öne çıktı.