Samsun’da Sağlık Memuru Dahil 2 Kişi Sigara Kaçakçılığından Yakalandı

AnasayfaGündem

Samsun’da Sağlık Memuru Dahil 2 Kişi Sigara Kaçakçılığından Yakalandı

Samsun'da yapılan operasyonda, aralarında bir devlet hastanesi sağlık memurunun da bulunduğu 2 kişi sigara kaçakçılığından gözaltına alındı. Operasyonda 7 bin 200 sahte makaron, bin 300 dolu makaron ve 15 kaçak elektronik sigara ele geçirildi.

Paylaş

Samsun’da yapılan bir operasyonda, devlet hastanesi bünyesinde çalışan bir sağlık memuru da dahil olmak üzere 2 kişi, sigara kaçakçılığı suçlamasıyla yakalandı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Canik ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda, 7 bin 200 adet sahte bandrollü boş makaron, bin 300 adet doldurulmuş makaron sigara ve 15 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi.

Operasyon sonucunda Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri Biriminde görevli sağlık memuru S.Ç. ile birlikte toplam 2 kişi yakalandı. Operasyonun devam ettiği belirtilirken, gözaltına alınan şüphelilerin sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü ifade edildi. Kamuoyuna operasyonla ilgili detaylı bilgi verileceği açıklandı.