Görele’de Fenomen Muhtar Adayı Seçimlere Katılmadı!

AnasayfaGündem

Görele’de Fenomen Muhtar Adayı Seçimlere Katılmadı!

Giresun'un Görele ilçesinde gündem yaratan muhtar adayı Zafer Fison'un, "Maaş için değil, sosyal mesaj için adayım" diyerek seçimlere katılmadığı ortaya çıktı. Fison, topluma dikkat çekici bir mesaj vermek amacıyla hazırladığı seçim afişiyle sosyal medyada fenomen olmuştu.

Paylaş

Giresun’un Görele ilçesinden çıkan ve kendine has bir seçim afişiyle sosyal medyada fenomen haline gelen muhtar adayı Zafer Fison’un, 31 Mart Yerel Seçimlerine katılmadığı anlaşıldı. Fison, “Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım” ifadelerini içeren seçim afişiyle dikkat çekmiş ve bu afiş nedeniyle ceza almıştı. Fakat sonradan, bu afişi hazırlamasının altında yatan amacın seçimlere katılmak ya da muhtar olmak değil, toplumsal bir mesaj vermek olduğu ortaya çıktı.

Zafer Fison, köyde 208 seçmen bulunmasına rağmen 10’dan fazla muhtar adayının olmasını ve bu adayların çoğunun sadece hizmet vaadiyle değil, kendi çıkarları için yarıştığını eleştirdi. Bu durumu eleştirmek ve topluma mesaj vermek amacıyla ilginç bir seçim afişi hazırlattığını belirten Fison, seçimlere katılmadığını ve bu yolla kendi amacına ulaştığını ifade etti.