Giresun’da Otomobil Denize Uçtu: 1 Ölü

AnasayfaGündem

Giresun’da Otomobil Denize Uçtu: 1 Ölü

Kazada araç sürücüsü hayatını kaybetti. Olay yerine hızla ulaşan AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri müdahale etti ve araç vinç yardımıyla denizden çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Paylaş

Giresun’un Keşap ilçesinde, akşam saatlerinde meydana gelen ve bir kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazası, bölge halkını yasa boğdu. Trabzon istikametinden Ordu yönüne seyir halinde olan 61 DL 762 plakalı aracın sürücüsü, Uzuncakum mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, bariyerlere çarptıktan sonra denize uçtu.

Denize uçtu

Kazanın hemen ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle, araç vinç yardımıyla denizden çıkarıldı. Ancak yapılan incelemelerde, araç sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerindeki acil durum ekipleri, kazayla ilgili gerekli güvenlik önlemlerini alırken, kaza hakkında detaylı bir inceleme başlatıldı. Kazanın nedeni ve detayları üzerinde çalışmalar devam ediyor.