Samsun’da Otomobil Duvara Çarptı Biri Ağır İki Kişi Yaralandı

AnasayfaGündem

Samsun’da Otomobil Duvara Çarptı Biri Ağır İki Kişi Yaralandı

Bafra'da Korkutan Kaza: Otomobil Duvara Çarptı, 2 Kişi Yaralandı Samsun'un Bafra ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin duvara çarpıp tarlaya devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Paylaş

Samsun’da otomobil duvara çarptı… Samsun’un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Onur Besdil yönetimindeki 45 AFA 553 plakalı otomobil, Samsun-Sinop kara yolu Altınyaprak Mahallesi mevkisinde kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki duvara, ardından aydınlatma direğine çarptı ve tarlaya devrildi. Kazanın şiddetiyle otomobilde sıkışan sürücü Besdil, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

otomobil duvara çarptı

Yaralılar arasında sürücü Besdil ve otomobilde bulunan Dursun Ali Çakmak (41) yer aldı. Her iki yaralı da sağlık ekiplerince hızla Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü Besdil’in hayati tehlikesinin bulunduğu, Çakmak’ın durumunun ise sağlık ekipleri tarafından değerlendirildiği bildirildi.

Samsun’da otomobil duvara çarptı

otomobil duvara çarptı

Kaza sonucu tarlaya devrilen ve büyük hasar gören otomobil, çekici yardımıyla yediemin otoparkına taşındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.