Erdoğan Üsküdar’da Oyunu Kullandı

AnasayfaGündem

Erdoğan Üsküdar’da Oyunu Kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oyunu İstanbul Üsküdar'da kullandı ve seçimlerin Türkiye için yeni bir dönem ve yüzyılın başlangıcına vesile olmasını temenni etti.

Paylaş

Erdoğan Üsküdar’da Oyunu Kullandı… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında oyunu İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yer alan Saffet Çebi Ortaokulu’nda kullandı. Erdoğan, bu seçimin Türkiye için yeni bir dönemin ve yüzyılın başlangıcı olmasını umduğunu ifade etti.

Erdoğan

Seçim günü, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Kısıklı’daki konutlarından ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 13.15’te oy kullanacağı okula vardı. Burada, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından karşılanan Erdoğan, sandık görevlileriyle selamlaşarak oy kullanma işlemini gerçekleştirdi.

Oy verme işleminden sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, kısa bir süre önce gerçekleştirilen milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından, yerel yönetimler seçiminin de ülke için hayırlı neticeler doğurmasını temenni etti. Erdoğan, arka arkaya gerçekleştirilen seçimlerin hem milleti hem de kendilerini yorduğunu belirtti ve milletin gösterdiği sabır ve sadakat için teşekkürlerini iletti. Bu seçimlerin, Türkiye’de yeni bir dönemin ve yeni yüzyılın başlangıcına vesile olacağını umduğunu vurgulayan Erdoğan, tüm vatandaşlara teşekkür etti ve ülkenin geleceği için olumlu dileklerde bulundu.