Ekrem İmamoğlu Oyunu Beylikdüzü’nde Kullandı

AnasayfaGündem

Ekrem İmamoğlu Oyunu Beylikdüzü’nde Kullandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesiyle birlikte Beylikdüzü'nde oyunu kullanırken, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde başkanlık için toplam 49 aday yarışıyor. İmamoğlu'nun oğlunun sakız çiğnemesi dikkat çekerken, İstanbul'un geleceği için kritik bir seçim süreci yaşanıyor.

Paylaş

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri, İstanbul’da büyük bir rekabet sahnesine ev sahipliği yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışta, Cumhur İttifakı’ndan Murat Kurum, mevcut başkan ve CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti’den Buğra Kavuncu, Yeniden Refah Partisi’nden Mehmet Altınöz, Saadet Partisi’nden Birol Aydın ve DEM Parti’den Meral Danış Beştaş olmak üzere toplam 22 partili aday ve 27 bağımsız aday mücadele ediyor.

ekrem imamoğlu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu, oyunu Beylikdüzü’ndeki Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kullandı. İmamoğlu, ailesiyle birlikte sandık başına gitti. O sırada, İmamoğlu’nun büyük oğlunun kameraların önünde Ramazan ayı olmasına rağmen sakız çiğnemesi dikkat çekti.

İmamoğlu, oy kullanma işleminden sonra yaptığı açıklamada, seçimlerin İstanbul ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi ve tüm İstanbulluları oy kullanmaya davet etti. Mevcut başkan, İstanbul için hedeflediği projeleri ve vizyonunu vatandaşlarla paylaşarak, desteklerini istedi.

İstanbul’un kaderini belirleyecek bu önemli seçimde, adaylar son oylarını kullanarak, seçim kampanyalarını tamamladılar. Şimdi gözler, sandıkların açılmasına ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışının galibine çevrildi.