Nilperi Şahinkaya ve Saba Tümer Oy Kullandı

AnasayfaGündem

Nilperi Şahinkaya ve Saba Tümer Oy Kullandı

Oyuncu Nilperi Şahinkaya ve sunucu Saba Tümer, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için İstanbul'da oylarını kullandı. Şahinkaya, zarfı sandığa atarken yaşadığı zor anlarla dikkat çekerken, Tümer oy kullanımının ardından yoğun iş programına döndü.

Paylaş

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oy kullanma işlemi tüm yurtta sabah saat 08.00 itibarıyla başladı. İstanbul’da, oy kullanma sürecine katılanlar arasında ünlü isimler de vardı. Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu, bu önemli günde tanınmış oyuncu Nilperi Şahinkaya ve ünlü sunucu Saba Tümer’i ağırladı.

Saba Tümer

Nilperi Şahinkaya, oy kullanma işlemi sırasında biraz zorlanarak dikkatleri üzerine çekti. Oy pusulasını zarfa koyduktan sonra zarfı sandığa atmaya çalışırken yaşadığı küçük zorluk, orada bulunan kameralarca kaydedildi. Bu anlar, seçimlerin neşeli ve insani yönünü göstermesi açısından dikkat çekiciydi. Şahinkaya, oylama işlemini tamamladıktan sonra sandık görevlilerine teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Saba Tümer de aynı okulda oyunu kullandı. Oylama işlemi sonrasında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Tümer, oyunu kullandıktan sonra yoğun iş programına geri döneceğini belirtti.