Görele Belediyesi, Yerel Okullara Spor Malzemesi Desteği Sağladı

AnasayfaGündem

Görele Belediyesi, Yerel Okullara Spor Malzemesi Desteği Sağladı

Görele Belediyesi, ilçedeki okullara spor malzemeleri hibe etti. Futbol ve basketbol topları, satranç takımları gibi ekipmanlar sağlayarak öğrencilerin eğitim ve spor faaliyetlerini destekledi. Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu, gençlerin kaliteli eğitim ve spor imkanlarına erişimini artırma hedefini vurguladı.

Paylaş

Görele Belediyesi, ilçede bulunan okullara çeşitli spor malzemeleri hibe etti. Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu, eğitim kurumlarından gelen futbol ve basketbol topları ile satranç takımları gibi spor malzemeleri taleplerine olumlu yanıt verdiklerini açıkladı.

Görele Belediyesi

Süleymanoğlu, öğrencilerin ve öğretmenlerin taleplerine duyarsız kalmadıklarını vurgulayarak, sağlanan desteğin öğrencilerin eğitim ve spor faaliyetlerine katkı sağlamayı amaçladığını belirtti.

Görele Belediyesi

Belediye Başkanı, “Amacımız, ilçemizdeki öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim hayatı sürdürmelerini ve spor yapma olanaklarının artırılmasını sağlamaktır. Tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileriz,” ifadelerini kullandı.