Ay Aslan Burcuna Giriyor: Geçmişle Barışmak için Güzel Bir Fırsat

AnasayfaAstroloji

Ay Aslan Burcuna Giriyor: Geçmişle Barışmak için Güzel Bir Fırsat

Paylaş

26 Mart 2024 burç yorumlarınız neler söylüyor? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için iyi geçecek? 26 Mart burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 26 Mart burç yorumu ne söylüyor? Akrep burcunu 26 Mart günü neler bekliyor? Aşk, kariyer, para… Bugün hangisine ulaşacaksınız? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları gününüz nasıl geçecek?  İşte 26 Mart 2024 burç yorumlarınız

Bugün akşam saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçecek. Bu geçiş, geçmişte yaşadığımız travmalar veya zorlayıcı deneyimler üzerine düşünmemize ve zihinsel iyileşme sürecine girmemize yardımcı olabilir. Bu dönemde düşüncelerimiz daha derin ve analitik olabilir. Okuyacağımız bir kitap, duyacağımız bir cümle bizi iyileştirebilir. Terapiye başlamak veya destek almak için de harika bir dönemdir.

Bu dönemde geçmişte yaşadığımız zorlayıcı deneyimlere ve travmalara daha objektif bir bakış açısıyla bakabiliriz. Bu deneyimlerden ne öğrendiğimizi ve hayatımızı nasıl etkilediğini analiz edebiliriz.

Geçmişe dair farkındalığımız arttıkça zihinsel iyileşme sürecine girebiliriz. Bu süreçte affetme, kabullenme ve barışma gibi duygular ön plana çıkabilir.

Sevgili Koç

Seyahatleriniz sırasında kalbinizi çalacak biriyle tanışma şansınız var! Yurt dışı seyahatleri ufukta görünüyor. Bugün görüşeceğiniz kişilerle ortak bir bakış açısına sahip olabilirsiniz.

Sevgili Boğa

Takıldığınız konulardan kaçmak yerine, onlarla yüzleşmeniz ve çözüm bulmanız daha faydalı olacaktır. Aceleci davranmamaya özen gösterin, aksi takdirde zarar görebilirsiniz. Son zamanlarda hassasiyetiniz artmış durumda.

Sevgili İkizler

Cesaretinizi toplayıp, ertelediğiniz aktivitelere adım atma zamanı! Büyük hedeflere odaklanırken bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Dengeyi kurmaya çalışıyorsunuz ve bunu başarabilirsiniz.

Sevgili Yengeç

Duygularınız günlük hayatınızdaki dengeyi bozmayacak şekilde akıyor. Gizli duygular sizi yoruyor. Kafanıza taktığınız kişiyi idealize etmeyin.

Sevgili Aslan

Emeklerinizin karşılığını tam olarak alamayabilirsiniz. Partnerinizin bazı sırlarını öğrenebilirsiniz. Gizli bir aşk yaşama isteği duyabilirsiniz. Duygularınız her geçen gün derinleşiyor. İçinizdeki istikrarsızlık sizi zorluyor.

Sevgili Başak

Karşı cinsin tatlı sözlerine karşı dikkatli olun, geçici aşklara kapılma riski var. Bu konuda tecrübeli olduğunuzu biliyorsunuz. Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz.

Sevgili Terazi

Harcamalarınız artabilir, bütçenizi aşmamaya özen gösterin. Sivri dilli tavrınız istenmeyen gerginliklere yol açabilir.

Sevgili Akrep

Karar vermeden önce beklemeyi tercih ediyorsunuz. Derin duygular besliyorsunuz, ancak bu durum yanlış anlaşılmalara yol açabiliyor. İlginç bir tesadüf eski duyguları canlandırabilir.

Sevgili Yay

Aşk hayatınızda duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişiye olduğundan fazla değer verme eğiliminiz var. Yaşamı kendi kurallarınıza göre değerlendiriyorsunuz.

Sevgili Oğlak

Partneriniz sizi ikna etmeye çalışabilir. Onun desteğini göz ardı etmemelisiniz. Güç ve duygusallığı bir arada arzuluyorsunuz. Sosyal ortamlarda flörtöz yaklaşımlara karşı dikkatli olun.

Sevgili Kova

Aile üyelerinin davranışlarını analiz etmeniz çelişkili duygulara yol açabilir. Bu durum şans ve problemleri beraberinde getirebilir. Özel bir durum söz konusu olabilir.

Sevgili Balık

İsteklerinizi gerçekçi bir şekilde belirlemeniz önemlidir. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahatça ifade edeceksiniz. Bugün konuştuğunuz kişileri kolayca etkileyebilirsiniz.