Giresun’da Bilgi Evleri Projesi Yayılıyor

AnasayfaManşet

Giresun’da Bilgi Evleri Projesi Yayılıyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Bilgi Evleri projesinin ikinci dönemde de devam edeceğini ve yeni mahallelere yayılacağını duyurdu. Çocukların eğitimine katkı sağlayan bu projenin genişletilmesiyle ilgili heyecan verici adımlar atılıyor.

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, görev yaptığı ilk dönemde Aksu, Çıtlakkale ve Kumyalı mahallelerine üç adet Bilgi Evi kazandırdı. Şenlikoğlu, ikinci döneminde de Bilgi Evleri projesinin devam edeceğini belirtti.

Bilgi Evi

Başkan Şenlikoğlu, yeni Bilgi Evleri’nin diğer mahallelere de yayılacağını müjdeledi. Diğer mahallelerden gelen yoğun talepler doğrultusunda yer teminlerinin yapılarak yeni Bilgi Evleri’nin hizmete sunulacağını ifade etti.

Bilgi Evleri’nin çocuk ve gençlerle dolup taştığını vurgulayan Başkan Şenlikoğlu, çocukların en iyi şartlarda kendilerini yetiştirmelerine katkı sağlamak için projelere önem verdiklerini belirtti. Geleceğin teminatı olan çocukların daha iyi eğitim alması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ve Bilgi Evleri projesini tüm mahallelere yaymayı hedeflediklerini dile getirdi.