Özgür Özel, Fındık Üreticilerine Desteğini Açıkladı

AnasayfaGündem

Özgür Özel, Fındık Üreticilerine Desteğini Açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Giresun'da düzenlenen etkinlikte fındık üreticilerine desteklerini açıkladı. Mazot fiyatlarındaki artışa ve düşük fındık fiyatlarına dikkat çeken Özel, fındık üreticilerinin haklarını savunmak için mücadele edeceğini belirtti.

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Giresun’da düzenlenen bir etkinlikte fındık üreticilerine yönelik desteklerini açıkladı. Özel, fındık üreticilerine alan bazlı gelir desteğinin artırılması ve fındık fiyatlarının 4 doların altına düşmemesi gerektiğini belirtti.

Özgür Özel

Özel’in konuşmasında vurguladığı noktalar arasında, fındık üreticilerinin yaşadığı mali zorluklar ve sektördeki adaletsizlikler yer alıyor. Özellikle mazot fiyatlarındaki artışın fındık üreticilerini olumsuz etkilediğini ifade eden Özel, fındık fiyatlarının düşmemesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca Özel, fındık üreticilerine yönelik alan bazlı desteklemelerin artırılması ve cezai yaptırımların uygulanması gerektiğini belirtti. Bu desteklerin sağlanmasıyla birlikte fındık üreticilerinin daha adil bir rekabet ortamına kavuşabileceğini dile getirdi.

Özel’in açıklamalarının ardından, CHP’nin Giresun merkez ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttığı etkinlik sona erdi. Özel, daha sonra Ordu’ya hareket etti.