Fuat Köse’nin 3 Sosyal Projesi Gönülleri Fethetti

AnasayfaGündem

Fuat Köse’nin 3 Sosyal Projesi Gönülleri Fethetti

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, insan odaklı projeleriyle yürekleri fethediyor. Ücretsiz SMA Testi, Otizmli Çocuklar İçin Eğitim ve Glutensiz Ürün Satış Noktası Projeleri ile Köse, sağlık ve eğitim alanında önemli adımlar atmaya hazır. Umut dolu bir gelecek için Köse ve projeleri!

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, düzenlenen proje tanıtım toplantısında açıkladığı projelerle dikkat çekti. Köse’nin insana dokunan sosyal belediyecilik anlayışıyla sunduğu projeler, büyük beğeni topladı.

Köse’nin açıkladığı sosyal projeler arasında Ücretsiz SMA Testi, Otizmli Çocuklar İçin Eğitim Projesi ve Glutensiz Ürün Satış Noktası Projesi bulunuyor.

Ücretsiz SMA Testi projesiyle ilgili olarak Köse, “Ülkemizde yaygınlaşan SMA hastalığına karşı önlem almak ve tedavi süreçlerine erken başlamak için belediye olarak SMA’lı çocukların risk grubundaki yakınlarına ücretsiz SMA testi yapacağız” açıklamasını yaptı. Otizmli çocuklar için ise özel eğitim desteği sağlanacak bir birim kurulması planlanıyor. Köse, “Otizmli çocuklarımızın yeteneklerine göre eğitim almaları için, haftanın belirli günlerinde ücretsiz eğitim desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Diğer bir proje olan Glutensiz Ürün Satış Noktası ise çölyak hastalarının sağlıklı beslenmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Köse, “Şehrimizdeki çölyak hastalarının daha kolay erişebilmesi için glutensiz ürün satış noktalarını artıracağız” dedi.

Köse, projelerinin gerçekçi ve yapılabilir olduğunu belirterek, sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı.