Akşener’den Erdoğan’a: Emekliye Bayramda 7 Bin Lira Vereceksin

AnasayfaManşet

Akşener’den Erdoğan’a: Emekliye Bayramda 7 Bin Lira Vereceksin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'da yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a emeklilere bu bayramda 7 bin lira ikramiye, 11 bin lira zam ve en düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine çıkarma çağrısında bulundu.

Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon’da yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a emeklilere yönelik bayram ikramiyesi ve maaş artışı çağrısında bulundu. Akşener, emeklilere bu bayramda 7 bin lira ikramiye ve seyyanen 11 bin lira zam yapılmasını talep etti. Ayrıca, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkarılmasını istedi.

Meral Akşener

Meral Akşener Esnafı ziyaret etti

Trabzon’un Şalpazarı, Beşikdüzü ve Yomra ilçelerinde esnafı ziyaret eden ve partililerle buluşan Akşener, seçim çalışmaları sırasında özellikle emekliler, atanamayan öğretmenler ve mülakat sistemi üzerine odaklandığını belirtti. İYİ Parti’nin kuruluş felsefesine dönme kararı aldıklarını vurgulayan Akşener, halkın sesi olma misyonunu öne çıkardı.

Meral Akşener

Meral Akşener halkı dinledi

Akşener, 2024 seçimlerine kadar 100 bin öğretmen ataması yapılması gerektiğini ifade ederek, bu atamaların gerçekleşmemesi halinde öğretmenlerin oylarına talip olduğunu söyledi. Mülakat sisteminin kaldırılması gerektiğini de belirten Akşener, Türkiye’nin kaynaklarının doğru kullanılması halinde emeklilere ve öğretmenlere gerekli desteğin sağlanabileceğini vurguladı. Akşener, seçimde tüm adaylara başarı dileklerini ileterek, İYİ Parti adayları için destek istedi.