Giresun’un İç Bölgelerinde Kar Alarmı!

AnasayfaYaşam

Giresun’un İç Bölgelerinde Kar Alarmı!

Paylaş

Giresun’un iç kesimlerinde yer alan Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar ilçelerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Sabah saatlerinden itibaren lapa lapa yağan kar, bölge sakinlerini şaşırttı.

Kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı

Şebinkarahisar ilçesinde kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı. Vatandaşlar kar manzarasının keyfini çıkarırken, karayollarında ulaşımda dikkatli olunması isteniyor.

Meteoroloji’den uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, kar yağışı yarın da bölgede aralıklı olarak devam edecek. Yetkililer, kar yağışı ve buzlanmaya karşı dikkatli olunmasını ve tedbirli davranılmasını tavsiye ediyor.

Kar yağışı önümüzdeki günlerde de sürecek

Meteoroloji’den yapılan hava durumu uyarısında ise Şebinkarahisar ilçesinde kar yağışının önümüzdeki günlerde de süreceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları sıfırın altında 5 dereceye kadar düşecek ilçede gelecek haftadan itibaren sıcaklıkların artması bekleniyor.

Alucra ve Çamoluk’ta da kar bekleniyor

Diğer yandan Alucra ve Çamoluk ilçelerinde Çarşamba ve Perşembe günleri kar yağışı beklenirken hava sıcaklıkları da geceleri sıfırın altında olacak, gündüzleri ise en yüksek sıcaklık 7 derece olacak.