Giresunspor’un Galibiyet Özlemi 16 Maça Ulaştı

AnasayfaSpor

Giresunspor’un Galibiyet Özlemi 16 Maça Ulaştı

Bitexen Giresunspor, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'a 6-0 yenilerek, galibiyet özlemi 16 maça yükseldi. Transfer yasağı ve genç kadrosuyla zorlu bir sezon geçiren Giresun ekibi, ligde sadece 7 puan toplayarak 18. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlılar, son 16 maçın 15'inde mağlup olurken, yalnızca birinde lider Eyüpspor ile golsüz berabere kaldı.

Paylaş

Giresunspor, Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında ASTOR Enerji Şanlıurfaspor’a 6-0 gibi ağır bir yenilgi alarak, galibiyet hasretini 16 maça çıkardı. Transfer yasağı ve altyapıdan gelen genç oyuncularla mücadele eden yeşil-beyazlı ekip, bu sezon ligde beklenen performansı sergileyemedi.

Ligde şu ana kadar yalnızca 7 puan toplayabilen ve 18. sırada yer alan Giresunspor, son 16 maçında yalnızca bir kez puan alarak zor bir dönemden geçiyor. Bu maçlardan 15’ini kaybeden takım, lider Eyüpspor ile oynadığı maçta berabere kalarak tek puanını aldı.

Özellikle iç sahada büyük sıkıntılar yaşayan Giresunspor, kendi evinde oynadığı 13 maçtan yalnızca bir galibiyet çıkartabildi. Bu maçlarda sadece 2 gol atabilen yeşil-beyazlılar, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyetle hayal kırıklığı yarattı. Giresunspor, sezon sonuna doğru puan cetvelindeki konumunu iyileştirmek için mücadelesini sürdürecek.