Huawei, Elektrikli Araç Pazarında Yükselişini Sürdürüyor

AnasayfaOtomobil

Huawei, Elektrikli Araç Pazarında Yükselişini Sürdürüyor

Huawei ve BAIC iş birliğiyle geliştirilen yeni lüks otomobil markası Stelato, ilk modeli 'Stelato S9' ile otomobil piyasasına iddialı bir giriş yapıyor. Mercedes S-Class'a rakip olarak konumlandırılan bu elektrikli otomobil, 524 beygir gücünde çift motor ve Huawei'nin gelişmiş teknolojilerini bünyesinde barındırıyor. Haziran ayında Asya ve Avrupa'da satışa sunulacak olan Stelato S9, otomobil severleri heyecanlandırmaya hazırlanıyor.

Paylaş

Huawei, BAIC ile işbirliği içinde geliştirdiği lüks otomobil markası Stelato’nun ilk modeli “Stelato S9” ile otomobil sektöründe dikkat çekmeye devam ediyor. Mercedes S-Class segmentinde konumlanan bu yeni model, teknoloji ve lüksü bir arada sunuyor.

Stelato S9, 524 beygir gücündeki çift motoru ve CATL tarafından üretilen gelişmiş bataryaları ile performans anlamında iddialı. 60 bin dolar fiyat etiketiyle pazara sunulacak olan S9, Huawei ve BAIC’in ortak üretim tesislerinde hayat bulacak.

Huawei Stelato S9-01

Aracın teknolojik donanımları arasında HarmonyOS işletim sistemi, Huawei‘nin gelişmiş akıllı sürüş platformu, yenilikçi ön farlar ve ses sistemi, güçlü bir yonga seti, etkin bir ısı yönetim sistemi ve hızlı motor grubu bulunuyor.

Stelato S9, Haziran ayında Asya ve Avrupa’da satışa sunulacak ve elektrikli otomobil pazarında yeni bir dönemi başlatacak.