Burcu Biricik Anne Oluyor: Kız Bebek Heyecanı

AnasayfaMagazin

Burcu Biricik Anne Oluyor: Kız Bebek Heyecanı

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, mutlu bir haberle hayranlarını sevindirdi: Geçtiğimiz haftalarda bir kız bebek beklediğini açıkladı. Türkiye'de doğum yapacak olan Biricik, Dünya Kadınlar Günü'nde bir etkinlikte hamilelik halini gözler önüne serdi ve sosyal medyada hamilelik pozlarıyla gönülleri fethetti.

Paylaş

“Beni Böyle Sev” ve “Camdaki Kız” dizileriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Burcu Biricik, 2016 yılında hayatını birleştirdiği Emre Yetkin ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Çift, uzun süredir bekledikleri çocuk haberini nihayet aldı ve Biricik, hamile olduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda bir kız bebek beklediğini açıklayan Biricik, Dünya Kadınlar Günü’nde katıldığı bir etkinlikte gösterdiği hamilelik siluetiyle dikkat çekti. Doğumun Türkiye’de gerçekleşeceğini belirten Biricik, bu özel süreci yerli ve milli bir şekilde yaşayacaklarını ifade etti.

Sosyal medya hesabından hamilelik pozlarını paylaşan 34 yaşındaki oyuncu, takipçilerini bu mutlu bekleyişe ortak ediyor. Biricik, özellikle kadınlar için düzenlenen bir etkinlikte giydiği elbiseyle de gönülleri fethetti ve bu özel günü anlamlandıran bir mesaj verdi.