Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kurultay Heyecanı

AnasayfaGündem

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kurultay Heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi, bugün Ankara Spor Salonu'nda 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nı gerçekleştiriyor. 'Ülkeye Sevda Ülküye Yemin' temasıyla düzenlenen kurultayda, genel başkan ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleri seçilecek. MHP'nin geleceği için kritik öneme sahip bu büyük buluşmada, partinin yol haritası ve lider kadrosu belirlenecek.

Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği 14’üncü Olağan Büyük Kurultayı ile parti içi seçim heyecanını yaşadı. “Ülkeye Sevda Ülküye Yemin”, “Ülkümüz Ömür Boyu Candan Öte”, “Ülke İçin Var Olduk Bir Ülküye Yar Olduk” sloganlarıyla düzenlenen kurultayda, parti üyeleri ve delegeler bir araya geldi.

Kurultayda, genel başkanın yanı sıra 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve 9 üyeli Merkez Disiplin Kurulu (MDK) seçimleri yapıldı. Seçimlerin ardından, 25 yedek MYK ve 5 yedek MDK üyesi de belirlendi. Bu önemli toplantı sonrasında, parti içi yönetimde görev alacak 15 kişilik Başkanlık Divanı da oluşturulacak.

Genel başkan Devlet Bahçeli’nin liderliğindeki MHP, ilçe kongrelerini 27 Eylül’de, il kongrelerini ise 18 Kasım’da tamamlamıştı. Bahçeli, 29 Şubat’ta MYK ve MDK ile son toplantısını yaparak, kurultay öncesi teşekkürlerini iletti. MHP’nin kurultayı, parti politikalarının ve gelecek vizyonunun şekillendiği kritik bir nokta olarak görülüyor.