Rize Şehir Hastanesi’nin Dolgu Çalışmalarında Sona Gelindi

AnasayfaGündem

Rize Şehir Hastanesi’nin Dolgu Çalışmalarında Sona Gelindi

Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen Şehir Hastanesi'nde sona gelindi! Deniz kıyısında 340 bin metrekarelik alana yapılacak olan hastane projesinde dolgu çalışmaları tamamlandı ve zemin iyileştirme işlemleri devam ediyor.

Paylaş

Rize’de deniz dolgusu üzerine yapılacak olan Rize Şehir Hastanesi’nin dolgu çalışmalarında sona gelinirken, zemin iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Taşlıdere ve Hamidiye mahalleleri arasında sahilde 340 bin metrekarelik alana yapılacak olan hastane projesinde dolgu inşaatı tamamlanırken, üst yapı ihalesinin ardından zemin iyileştirme çalışmalarına başlandı. Şehir hastanesinin zemin iyileştirme çalışmalarında yüzde 7 seviyelerine gelindi.

Rize Şehir Hastanesi

Vatandaşlar, şehir hastanesinin bölge için büyük bir rahatlık sağlayacağını belirtiyor. Ekrem Kopuz, “Buraya yapılacak olan şehir hastanesi bizler için çok iyi bir velinimet olacak. Artık daha geniş ve modern bir sağlık hizmetine erişebileceğiz. Ayrıca Artvin’e de hizmet verecek olması da büyük bir avantaj” diye konuştu.

Abdulkerim Katırcı ise, “Bölgesel bir hastane olarak yapılacak olan Şehir Hastanesi, Rize ve çevre iller için önemli bir sağlık merkezi olacak. Tıbbın hızla ilerlemesi ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte hastaların daha kaliteli ve etkili tedavi alması sağlanacak” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Rize Şehir Hastanesi

Yerel bir vatandaş olan Menderes Kopuz da, “Mevcut hastane yetersiz kaldığı için yeni hastanenin yapılması çok iyi bir adım. Bu, bölge insanları için büyük bir kolaylık olacak. Gündoğdu bölgesinde yapılacak olması da ayrı bir sevinç kaynağı” dedi.

Hastanenin tamamlanmasıyla birlikte bölge halkı daha modern ve geniş kapsamlı sağlık hizmetlerine erişebilecek.