Adalet Bakanı Tunç, Giresun’da Gençlerle Buluştu

AnasayfaGündem

Adalet Bakanı Tunç, Giresun’da Gençlerle Buluştu

Paylaş

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Giresun’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Kitap, Kahve ve Genç Ofis’te gençlerle bir araya geldi. Tunç, kedi “Eros”un öldürülmesiyle ilgili davaya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Tunç, Eros davasında alınan cezanın önemli bir adım olduğunu belirtirken, hayvanların korunması gerektiğine vurgu yaptı.

Adalet Bakanı Tunç, Giresun'da Gençlerle Buluştu

Adalet Bakanı Tunç, Giresun’da Gençlerle Buluştu

Tunç’un Gençlerle Buluşması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Giresun’un Gazi Caddesi’nde gençlerle bir araya geldi. Türkiye’nin geleceğinin gençlerin omuzlarında yükseleceğini vurgulayan Tunç, gençlerin Türkiye Yüzyılı’na sahip çıkacağına inandığını ifade etti. Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadrolarının Türkiye’nin geleceği için önemli adımlar attığını belirtti.

Eros Davası ve Hayvan Hakları

Eros davasıyla ilgili olarak Tunç, alınan cezanın önemli bir adım olduğunu dile getirdi. Tunç, hayvanların korunması gerektiğini ve onların yaşama hakkının kutsal olduğunu vurguladı. Hayvanları korumanın insanların görevi olduğunu ifade eden Tunç, bu tür suç işleyenlere karşı yargının gereken hassasiyeti göstereceğini belirtti.

Bakan Tunç’un Giresun Ziyareti

Adalet Bakanı Tunç, Hacı Miktat Camisi’ndeki teravih namazı sonrasında vatandaşlara lokma ikramında bulundu. Ardından, Atatürk Meydanı ile Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’ndeki ramazan etkinliklerine de katılan Tunç, sanat sokağındaki stantları gezdi.

Bu önemli ziyaret kapsamında Adalet Bakanı Tunç, gençlerle buluştu ve hayvan hakları konusunda önemli mesajlar verdi.