Giresun’da geleneksel ‘Ramazan Sokağı’ etkinliği devam ediyor!

AnasayfaYerel Haber

Giresun’da geleneksel ‘Ramazan Sokağı’ etkinliği devam ediyor!

Paylaş

Giresun Belediyesi’nin düzenlediği ve her yıl geleneksel hale gelen Ramazan Sokağı etkinliği bu yıl da şehre neşe ve coşku katacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun öncülüğünde hayata geçirilen Ramazan Sokağı, 11 Ayın Sultanı Ramazan boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Her yaştan vatandaşın katılımına açık olan bu etkinlikler, Belediye Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Programda neler var?

Ramazan Sokağı, hafta içi saat 16.00, hafta sonlarse saat 14.00’te ziyaretçilerini ağırlayacak. Programda meddah gösterileri, Hacivat ile Karagöz oyunları, fasıl müzikleri, özel masal anlatımları, tasavvuf müziği dinletileri, konserler, Kadir Gecesi etkinlikleri, söyleşiler ve çocuk programları yer alacak.

Çocuklar için özel etkinlikler

Çocuklar için de renkli balonlar, şekerleme ve meşrubat gibi ürünlerin bulunduğu tezgahlar kurulacak, böylece çocuklar da Ramazan coşkusunu doyasıya yaşayacaklar.

Başkan’dan açıklama

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ramazan etkinliklerinin manevi değerlere uygun bir şekilde planlandığını belirterek, tüm hemşehrileri Ramazan Sokağı’na davet etti. Şenlikoğlu, bu etkinliklerin şehrin, milletin ve ülkenin huzur ve refahına katkı sağlamasını temenni etti.