Bugün gün boyu dikkatli ve temkinli olun!

AnasayfaAstroloji

Bugün gün boyu dikkatli ve temkinli olun!

Paylaş

1 Mart 2024 burç yorumlarınız neler söylüyor? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için iyi geçecek? 1 Mart burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 1 Mart burç yorumu ne söylüyor? Akrep burcunu 1 Mart günü neler bekliyor? Aşk, kariyer, para… Bugün hangisine ulaşacaksınız? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları gününüz nasıl geçecek?  İşte 1 Mart 2024 burç yorumlarınız

Hoş geldin Mart! Bugün Ay Akrep burcunda ilerlerken duygular yoğun ve gizemli olacak. Ay-Jüpiter karşıtlığı abartılı ve dengesiz enerjiler getirirken, sabah erken saatlerde etkili Ay-Merkür üçgeni iletişimi kolaylaştıracak. Ancak hemen ardından Ay-Mars karesi geliyor ve enerji sert akmaya başlayacak. Bu nedenle, dikkat dağınıklığı ve kazalara açık bir zaman dilimindeyiz. Farkında ve temkinli olalım! Tartışmalara da açık olduğumuz bu dönemde, yangına körükle gitmemeye özen gösterelim.

Sevgili Koç

Duygularınızı kontrol altında tutmaya çalışın. Ani kararlar vermemeye özen gösterin. Ailenizle ve sevdiklerinizle iletişiminizde dikkatli olun. Kazalara ve yaralanmalara karşı dikkatli olun.

Sevgili Boğa

Maddi konularda dikkatli olun. Gereksiz yere para harcamamaya özen gösterin. İş yerinde iletişiminizde dikkatli olun. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili İkizler

İletişimde açık ve net olun. Yanlış anlaşılmalara yol açabilecek davranışlardan kaçının. Kısa seyahatlerde dikkatli olun. Ailenizle ve sevdiklerinizle zaman geçirmek için iyi bir gün.

Sevgili Yengeç

Duygularınızı kontrol altında tutmaya çalışın. Ani kararlar vermemeye özen gösterin. Ev ve aile konularında dikkatli olun. Sezgilerinize güvenin.

Sevgili Aslan

Kendinizi ifade etmede dikkatli olun. Tartışmalara girmemeye özen gösterin. Yaratıcı çalışmalar için uygun bir gün. Sevdiklerinizle güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

Sevgili Başak

Maddi konularda şanslısınız. Yeni bir işe başlamak için uygun bir gün. Sağlığınıza dikkat edin. Ailenizle ve sevdiklerinizle zaman geçirmek için iyi bir gün.

Sevgili Terazi

İlişkilerinizde dikkatli olun. Tartışmalara girmemeye özen gösterin. Diplomatik davranmaya çalışın. Bugün bir çok konuda şanslısınız. Ancak yine de temkinli olmanızda fayda var.

Sevgili Akrep

Duygularınız yoğun ve gizemli. Sezgilerinize güvenin. Gizli konularda şanslısınız. Kendinizi dinlemek ve rahatlamak için iyi bir gün. Yine de konuşurken dikkatli olmaya özen gösterin.

Sevgili Yay

Arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz. Sosyalleşmek için uygun bir gün. Yaratıcı çalışmalar için de uygun bir gün. Seyahatlerde dikkatli olun.

Sevgili Oğlak

Kariyerinizde önemli gelişmeler olabilir. Yöneticilerinizle ve iş arkadaşlarınızla iletişiminizde dikkatli olun. Maddi konularda şanslısınız. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Kova

Farklı ve özgün fikirleriniz var. Bu fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Beklenmedik gelişmelere açık olun. Seyahatlerde dikkatli olun.

Sevgili Balık

Duygularınızı kontrol altında tutmaya çalışın. Hayal kırıklığına uğramamak için beklentilerinizi yönetin. Yaratıcı çalışmalar için uygun bir gün. Sevdiklerinizle güzel bir akşam geçirebilirsiniz.