Haftaya hazır olun! Başak Dolunayı bizi fena sallayacak

AnasayfaAstroloji

Haftaya hazır olun! Başak Dolunayı bizi fena sallayacak

Paylaş

19 – 25 Şubat 2024 haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için hafta iyi geçecek? 19 – 25 Şubat haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Terazi burcu 19 – 25 Şubat haftası burç yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları haftanız nasıl geçecek?  İşte 19 – 25 Şubat 2024 haftası burç yorumlarınız…

Bu hafta gökyüzünde Satürn’ün etkisi hakim olacak. Bu durum, artan sorumluluklar, kısıtlamalar ve görevler anlamına geliyor. Bu yoğun enerjiyi kriz yaratmak yerine çözüm üretmek için kullanmayı tercih etmemiz gerekiyor. Cumartesi günü gerçekleşecek Balık dolunayı duygusal hassasiyetimizi artıracak ve alınganlık gösterebiliriz. Kalplerin kolayca kırılabileceği bu dönemde hem kendimize hem de başkalarına karşı daha sabırlı ve anlayışlı olmamız önemli. Dolunay haftası, kendimizi geliştirmek ve dönüştürmek için bir fırsat sunuyor. Sorumluluklarımızı kabul ederek, çözüm odaklı bir bakış açısıyla yaklaşarak ve duygusal farkındalığımızı artırarak bu süreci en verimli şekilde geçirebiliriz. Unutmayın ki, Dolunay, tamamlanma ve bitişlerin enerjisini taşır. Bu dönemde hayatımızdaki bazı konuları tamamlamamız ve yeni başlangıçlara hazırlanmamız için bir fırsat sunuyor.

Sevgili Koç

Yoğun iş temposu ve uyku problemleri yaşayabilirsiniz. Eleştirilere karşı sakin olun. Maddi açıdan rahatlayabilirsiniz. Dolunay yeni başlangıçlara destek verecek.

Sevgili Boğa

Ciddi bir ilişkiye başlamak için ideal bir zaman olabilir. Evlilik veya çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz. Maddi sorumluluklar artabilir.

Sevgili İkizler

Ailenizle vakit geçirmek ve evinizi güzelleştirmek isteyebilirsiniz. İş hayatında yoğun bir tempo sizi bekliyor.

Sevgili Yengeç

Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Seyahat planları veya projeler ertelenebilir. Maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Sevgili Aslan

Finansal konularda sorumluluklar artabilir. Yaratıcı işlerden gelir elde edebilirsiniz. Beklenmedik bir harcama yapmanız gerekebilir. Duygusal hayatınız canlanmaya başlayacak.

Sevgili Başak

Sağlığınıza dikkat edin. İlişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Önemli bir karar vermeden önce tüm seçenekleri değerlendirin.

Sevgili Terazi

Her şey planladığınız gibi gitmeyebilir. Meditasyon ve yoga stresi azaltacaktır. Sağlığınıza dikkat edin. Beklenmedik sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Akrep

Sosyal yaşamınıza çekidüzen vermeniz gerekebilir. Bir dostunuz sizden yardım isteyebilir. İş hayatınızda yeni bir sorumluluk alabilirsiniz.

Sevgili Yay

Yurtdışı, yabancılar, eğitim, hukuksal konular gündeminiz olabilir. Finansal konularda dikkatli olun. Plan dışı bir para çıkışı olabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Oğlak

Maddi konularda bazı sorumluluklar almanız gerekebilir. Borçlarınızı düzene sokabilirsiniz. Taşınmalar gündeminize girebilir.

Sevgili Kova

Ailenizle ve sevdiklerinizle zaman geçirmeye özen gösterin. Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Balık

Duygusal hassasiyetiniz artabilir ve alınganlık gösterebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Dolunay maddi konularda bazı sorunları gidermeniz için size fırsatlar sunacak.