Giresun CHP Belediye Başkan adayı Köse’den ‘Kültür Merkezi’ sözü

AnasayfaYerel Haber

Giresun CHP Belediye Başkan adayı Köse’den ‘Kültür Merkezi’ sözü

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Teyyaredüzü Mahallesindeki SGK arazisine yeni bir kültür merkezi yapacaklarını duyurdu.

Başkan adayı Köse, Kale, Sultanselim, Kapu, Hacı Siyam, Samanlıkkıranı, Güre ve Yalı Mahallelerinde halkla bir araya gelerek, en önemli projelerinden biri olan kültür merkezi projesinin müjdesini verdi.

Giresun’un uzun zamandır ihtiyaç duyduğu kültür merkezi ile ilgili projeyi her mahallede anlatan Fuat Köse, Teyyaredüzü Mahallesindeki SGK arazisine yeni dönemde kültür merkezi yapacaklarını belirtti.

Köse, yerel seçimlerin ardından başlayacak olan kültür merkezi projesiyle ilgili şu bilgileri verdi:

“Giresun’a modern bir kültür merkezi kazandıracağız. Komşu illerimize baktığımızda, kültür merkezleri sadece Giresun’da bulunmuyor. Yerel seçimlerin hemen ardından bu projeye başlayarak şehrimiz için önemli bir eksikliği gidereceğiz. Çocuklarımıza, gençlerimize ve her kesime hitap edecek projemiz, 3 bin 200 metrekare zemin alanı üzerine 3 kattan oluşacak. İçerisinde atölyeler, kütüphane, sergi salonları, 350 kişilik tiyatro salonu, kafe ve derslikler bulunacak. Projemizin içerisinde 550 araçlık otopark alanı da mevcut olacak. Etrafında yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, açık hava tiyatrosu, bekleme ve dinlenme alanları olacak şekilde, şehrimizin sanatsal ve kültürel gelişimine önemli bir katkı sağlayacak.”