Artvin Atabarı Kayak Merkezi’nde sürpriz evlilik teklifi

AnasayfaMagazin

Artvin Atabarı Kayak Merkezi’nde sürpriz evlilik teklifi

Paylaş

Artvin Atabarı Kayak Merkezi, piyano öğrencilerine yönelik unutulmaz bir kış etkinliği düzenleyerek doğayla müziği buluşturdu. Ayrıca, kayak yaparken sürpriz evlilik teklifi ile romantizmi zirveye taşıdı.

Artvin’in doğal güzellikleri arasında, 2 bin 200 rakımlı Mersivan Dağı eteklerinde konumlanan Atabarı Kayak Merkezi, hafta sonunda hem kayak severlere hem de piyano öğrencilerine ev sahipliği yaptı. Köknar, ladin ve çam ağaçlarıyla çevrili bu muhteşem doğal ortamda, Doğu Karadeniz’in önde gelen kış turizm merkezlerinden biri olan Atabarı, piyano öğrencilerini ağırlayarak onlara unutulmaz bir gün yaşattı.

5-14 yaş çocuklar resital verdi

Artvin’de 10 yıldır piyano kursları düzenleyen Nino Pediz’in organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlikte, 5-14 yaş arası öğrenciler kayak merkezine taşınan katlanabilir piyanoları kullanarak doğayla müziği buluşturdu. Öğrenciler, öğrendikleri eserleri kayak merkezi misafirleri için çalarak eşsiz bir performans sergilediler. Bu etkinlik, hem öğrencilerin hem de ailelerinin keyifli ve unutulmaz anlar yaşamasını sağladı.

Etkinlik sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Piyano Öğreticisi Nino Pediz, “Çocuklara eğitim veriyorum. Bugün öğrencilerimle birlikte kayak merkezine çıktık. 5-14 yaş arası öğrencileri buraya getirdim. Hem eğlenecekler, hem kayak yapacaklar, hem de doğa ile müziği canlı canlı yaşayacaklar” şeklinde konuştu.

Sürpriz evlenme teklifi mutlu sonla bitti

Ayrıca, kayak merkezi romantizm dolu bir sürprize de ev sahipliği yaptı. Artvin’de yaşayan Uğur Kırçiçek, kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifi yaparak onunla mutluluğunu paylaştı. Kayak yapan arkadaşlarının açtığı pankartın önünde romantik bir teklifte bulunan Kırçiçek, kız arkadaşı İrem Ünerli’ye evlenme teklif etti. Şaşkınlık ve mutluluk içinde “Evet” cevabını alan çift, alkışlar eşliğinde yüzük takma töreniyle bu anı ölümsüzleştirdi.

Artvin Atabarı Kayak Merkezi, müzik dolu etkinlikler ve romantik sürprizlerle dolu bir gün yaşatarak ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı.