AnasayfaManşet

5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları: . Fikirlerimiz daha keskin ve özgün

Paylaş

5 – 11 Şubat 2024 haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için hafta iyi geçecek? 5 – 11 Şubat haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Terazi burcu 5 – 11 Şubat haftası burç yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları haftanız nasıl geçecek?  İşte 5 – 11 Şubat 2024 haftası burç yorumlarınız…

Şubat ayı, yarın Kova burcuna geçecek olan Merkür, 10 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek yeniay, 13 Şubat’ta Kova burcuna geçecek Mars ve 16 Şubat’ta bu etkileşime dahil olacak olan Venüs transitiyle köklü değişimlere gebe.

İsyan bayraklarını çekeceğiz, özgürlük ateşine kendimizi kaptıracağız; yaşamımızda radikal değişimlere gebe bir döneme adım atıyoruz. Eğer radikal değişimleri başaramıyorsak, yaşam alanlarımızı, fiziksel görüntümüzü ve rutinlerimizi değiştirmeye yöneleceğiz. Uranüs’ün Boğa burcundaki etkisi, içselde birikenleri dışa vuracak, eskiyi temizleyecek ve yeniye yer açacak.

Travmalar, korkular, kaygılar ve takıntılar bu dönemde temizlenecek; zorlayıcı geçmiş konuları yüzleşerek geride bırakma vakti geldi. Yeniliğe adapte olabilen, cesur ve özgüvenli olanlar bu süreçten kazançlı çıkacaklar. Bu ay, kalıpların dışına çıkma, eski alışkanlıklardan kurtulma ve kendimize yeni bir yol çizme fırsatını sunuyor.

Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle birlikte iletişimimizde farklı bir boyut kazanacak. Fikirlerimiz daha keskin ve özgün olacak, yeni ve sıra dışı bakış açıları geliştireceğiz. Bu dönemde, bilgiye olan açlığımız artacak ve yeni konuları öğrenme arzusu güçlenecek. Bilinçaltımızda büyüttüğümüz veya fark etmediğimiz insanlarla ilgili uyanış yaşanacak. Bu süreçte sinir sistemi hassaslaşabilir, uyku düzeninde değişiklikler yaşanabilir, ancak bu dönemde gerçekleşen değişimler, uzun vadede olumlu etkiler yaratabilir.

10 Şubat’ta gerçekleşecek Kova yeniayı, 14 Ekim 2023’te Terazi burcunda yaşanan tutulmanın etkilerini tetikleyecek. Bu tutulma döneminde başlayan veya yarım kalmış konular tamamlanacak, sürpriz gelişmeler ve yeni başlangıçlar yaşanabilecek. Bu dönemdeki değişimlere açık olmak ve fırsatları değerlendirmek önemli.

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koç, haftaya yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuksal konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Ancak sağlık sorunları ve otoriteyle anlaşamama gibi zorluklar yaşanabilir. Sosyal çevrenizde güçlendiğiniz bir döneme giriş yaparken, hafta ortasında Merkür’ün Kova transitiyle sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. 8 Şubat’ta sosyal çevrenizden kaynaklı harcamalar artabilir, ancak iş hayatınızdaki gelişmeler kazançlarınızı artırabilir. Hafta sonundaki Yeni Ay, sosyal çevre, topluluk ve derneklerde yeni bir dönemi işaret ediyor, ancak harcamalarınızda dikkatli olmanız gerekebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğa, haftaya finans, özel hayat veya sağlık alanlarında ani gelişmelerle başlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden kaynaklı harcamalar artabilir. Hafta ortasında, 23 Şubat’a kadar sürecek Merkür’ün Kova transitiyle kariyer, iş, seyahat, yazışmalar ve anlaşmalarda aktif bir döneme girebilirsiniz. Ancak bazı sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuk konularında şans ve fırsatlar da var. Hafta sonundaki Yeni Ay, kariyer ve iş hayatınızda ani gelişen ve sizi sarsabilecek yeniliklere işaret ediyor.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, haftaya partnerlik, ortaklık ve mahkeme gibi konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Ancak iş hayatınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Hafta ortasında, 23 Şubat’a kadar sürecek Merkür’ün Kova transitiyle yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuksal alanda aktif bir döneme adım atabilirsiniz. Bu süreçte sosyal çevreniz güçlenirken, sağlık sorunları veya iletişim aksaklıkları yaşanabilir. Hafta sonundaki Yeni Ay, yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk veya uzak akrabalarınızla ilgili ani engellere ve çalkantılı gelişmelere işaret ediyor, ancak durumların üstesinden gelebilir ve şansı yanınızda bulabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeç, haftaya çalışma hayatı, sağlık ve yanınızda çalışanlarla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Otoritelerle anlaşmakta zorlanabilir ve sağlık sorunları gündeme gelebilir. Hafta ortasında, 23 Şubat’a kadar sürecek Merkür’ün Kova transitiyle finans, ticaret, özel hayat ve sağlık alanlarında iletişiminiz artabilir. Bu dönemde konuları derinlemesine analiz edebilirsiniz. Hafta sonundaki Yeni Ay, finans, özel hayat ve sağlık konularında yeni kararlar almanıza olanak tanıyacak, ancak sosyal çevre ve topluluklarla ilişkilendirilen harcamalara dikkat etmeniz önemli olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslan, haftaya aşk, tatil, çocuklar ve hobilerinizle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir ve partnerinizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Hafta ortasında, 23 Şubat’a kadar sürecek Merkür’ün Kova transitiyle partnerlik, ortaklık ve mahkeme konularında artan hareketlilikle karşılaşabilirsiniz. Yeni konular gündeme gelebilir, ancak çalışma hayatınızda veya sağlıkla ilgili alanlarda ani olaylar yaşanabilir. Hafta sonundaki Yeni Ay, partnerlik ve ortaklık konularında ani sorunlara işaret ediyor. Kariyer hayatınızda yeni bir yön çizmek adına adım atabilir, ancak partnerinizle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başak, haftaya ev, aile ve gayrimenkul konularına odaklanarak başlayabilirsiniz. Ancak partner veya ortağınızla uzlaşmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma hayatınızda veya günlük rutinlerinizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Hafta ortasında, 23 Şubat’a kadar sürecek Merkür’ün Kova transitiyle çalışma hayatı, günlük rutinler, sağlık ve aşk, tatil, çocuklarla ilgili konularda yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonundaki Yeni Ay, çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanlar veya günlük rutinlerinizde yeni kararlar almanıza neden olabilir, ancak iletişim, eğitim ve seyahat konularında bazı sorunlar yaşanabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Terazi, haftaya yakın çevre, kardeşler, eğitim ve seyahatlerle ilgilenerek başlayabilirsiniz, ancak gündelik hayatınızda, çalışma hayatınızda iletişim sorunları veya sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında, 23 Şubat’a kadar sürecek Merkür’ün Kova transitiyle aşk, tatil, çocuklar ve hobilerle ilgili aktif bir döneme girebilirsiniz. Seyahatleriniz artabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Ayrıca ev, aile ve gayrimenkulle ilgili bazı aksaklıklar yaşanabilir. Hafta sonundaki Yeni Ay, aşk, tatil, çocuklar ve hobilerle ilgili ani gelişen durumlara işaret ediyor. Aynı zamanda sağlıkla ilgili konularda veya finansal düzenlemelerde kararlar alabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrep, haftaya para ve kazançlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir, ancak evinizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Hafta ortasında, 23 Şubat’a kadar sürecek Merkür’ün Kova transitiyle ev, aile, gayrimenkul ve taşınmazlarla ilgili iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Ev değişikliği veya dekorasyonla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca seyahat, eğitim, kardeşler ve yakın çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Hafta sonundaki Yeni Ay, ev, aile ve gayrimenkul konularında ani gelişmelere ve yeni süreçlere işaret ediyor. Partnerinizle uzlaşmakta zorlanabilir ve yeni bir süreç başlatabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yay, haftaya enerjik, atak ve iyimser bir başlangıç yaparak başlayabilirsiniz. Aile içinde bazı sorunlar ve sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasında, 23 Şubat’a kadar sürecek Merkür’ün Kova transitiyle seyahat, eğitim, kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili hareketlilik artabilir. Yeni sözleşmeler yapabilir ve para kazançlarınızla ilgilenebilirsiniz. Ancak para kayıplarına dikkat etmeniz önemlidir. Hafta sonundaki Yeni Ay, kardeşler, eğitim, seyahat ve yakın çevrenizle ilgili ani gelişen durumlardan dolayı yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çalışma hayatınızda veya günlük rutinlerinizde ani sorunlar yaşanabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlak, haftaya duygusal olarak içe çekilerek ve yalnız kalmak isteyerek başlayabilirsiniz. Hastane, sağlık konuları ve iletişim, eğitim, seyahatlerde engellerle karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasında, 23 Şubat’a kadar sürecek Merkür’ün Kova transitiyle para, kazançlar, ticarette aktif bir sürece girebilirsiniz. Yeni anlaşma ve sözleşmeler gündeme gelebilir. Ayrıca fiziksel değişim yapabilirsiniz. Hafta sonundaki Yeni Ay, para, kazançlarda yeni kararlar almanıza neden olabilir, ancak para kayıpları gündeme gelebilir. Ani gündemler sizi şaşırtabilir, ancak bu değişimler sizin için olumlu sonuçlanabilir.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kova, haftaya sosyalleşerek ve arkadaşlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Ancak harcamalarınız artabilir. Hafta ortasında, 23 Şubat’a kadar sürecek Merkür’ün Kova transitiyle fiziksel değişim, kişisel gelişim ve çevrenizle iletişiminiz artabilir. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir ve aynı zamanda hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir. Hafta sonundaki Yeni Ay, fiziksel değişim, imajınız ve vizyonunuzla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Aile ve ev konularında ani sorunlar yaşanabilir.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balık, haftaya kariyer ve iş hayatınıza odaklanarak başlayabilirsiniz, ancak bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Sağlık sorunları veya sorumluluklarınızdan dolayı yorgun hissedebilirsiniz. Hafta ortasında, 23 Şubat’a kadar sürecek Merkür’ün Kova transitiyle içsel konuşmalarınız artabilir ve gizli düşmanlarınızın hakkınızdaki söylemlerini öğrenebilirsiniz. Karmik ilişkiler kurabilir ve manevi çalışmalar yapabilirsiniz. Hafta sonundaki Yeni Ay, hastane, sağlık, psikoloji veya gizli düşmanlarınızla ilgili ani sorunlara işaret ediyor. Aynı zamanda eğitim, iletişim ve kardeşlerinizle ilgili ani ve şok edici gelişmeler yaşanabilir.